söndag 17 maj 2015

Cotillion 2015

I fredagskväll var det Cotillion- NPA's variant av prom. Prom varierar från skola till skola, men den generella skillnaden ligger väl i att att Cotillion faktiskt ses som en kurs. Vi har tränat på danserna och bordsskicket under skoltid, och vi får betyg i "uppförande" (tydligen ger de en dock A bara man faktiskt kommer, och helst dansar lite).

De flesta åkte hem tidigare från skolan i fredags för att hinna göra sig i ordning för kvällen. En kompis pappa som är fotograf ställde upp på att fotografera oss innan Cotillion, vilket verkligen var fantastiskt! Sedan, klockan halv åtta samlades alla elever på skolan utanför The Wharfinger i Eureka där vi efter att ha komplimenterat samt skakat hand med rektorn och alla lärare, gick in i byggnaden. Vi dansade vals, swing, tango och polka (personlig favorit), åt plockmat, umgicks och beundrade alla finklädda. Det var riktigt kul! Cotillion är verkligen en tradition på NPA och ett skolevent som är uppskattat av de flesta. Det bör även tilläggas att det var mycket mindre formellt än vad jag förväntade mig och även vad det kanske låter som.

 Sedan efteråt bytte alla om från finkläder och drog vidare på efterfest, även om vissa tog sig ett dopp från kajen först. De flesta av mina vänner var där och i vanlig ordning fortskred kvällen med att vi satt runt brasan och snackade, dansade, åt frukostmat på Denny's och var uppe alldeles för länge. Vi alla insåg att detta kanske var en av de sista gångerna vi alla umgicks tillsammans, vilket var lite sorgligt- men hursomhelst var det ett mycket bra avslut på en fantastisk kväll,








Ingen går med dejt till Cotillion, men såklart ville vi ändå ta "the typical prom pic" 


Jag och Maia




Mingelbild i väntan på att få komma in


Mottagandet











Class of 2016


Hela skolan!

De översta bilderna är tagna av Terrence McNally, och resten är tagna av olika personer som lånade kameran under kvällens gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar